Entrevista a Fina Rubio, presidenta de la Fundació SURT

La Fundació SURT és una entitat social amb l’objectiu de facilitar el procés d’incorporació de les dones al mercat de treball, especialment aquelles que es troben en situació de major vulnerabilitat, desenvolupant un projecte innovador i transformador de la societat actual, basat en el projecte personal de cada dona i els estudis i recerques que permetin mesures d’actuació.  Hem parlat amb la seva Presidenta, la Fina Rubio.

Què és per a tu el Baix Llobregat?

El que m’evoca el Baix té molt a veure amb la meva edat, una comarca molt activa, molt reivindicativa, amb lluites… perquè encara recordo les lluites dels anys 70′ i  80′. Gent molt combativa i un territori molt actiu.

Què fa la fundació SURT?

Fem moltes coses, ara una miqueta menys que abans… Vam néixer amb la idea de treballar per donar suport al canvi necessari en aquesta societat i construir una siocietat amb equitat de gènere, i des d’aquesta perspectiva fem moltes coses. Fem recerca, fem treball comunitari i sobretot processos d’inserció. Donem suport als processos de millora professional de les dones per poder facilitar el seu camí d’accés, de reincorporació o de millora professional en el mercat laboral i bàsicament una gran part de la nostra activitat és aquesta.

El contingut que hi ha a continuació només es visible amb la subscripció anual. Si estàs subscrit, introdueix les teves dades d’accès aquí. Si no ho estàs, pots subscriure’t a elBaix.cat en el següent enllaç: Ets del Baix?

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt