Restauradors i pagesos treballen junts en el marc de la campanya “Els sabors de l’horta” per fomentar el consum de productes del Parc Agrari del Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a proximitat de l’agricultura del Baix Llobregat, sovint tan desconeguda, ofereix a restauradors i consumidors un producte fresc i una variada oferta culinària. El consum de productes de proximitat contribueix al manteniment d’una agricultura amb més de dos-cents anys d’història, especialitzada i de qualitat al nostre entorn urbà.

Aquest saber fer dels restauradors i dels pagesos de la comarca, i l’objectiu que comparteixen de transmetre els valors d’aquest producte i la riquesa del Baix Llobregat, ha permès continuar enguany amb la campanya gastronòmica “Els sabors de l’horta”, promoguda pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat.

“El Parc Agrari del Baix Llobregat és l’últim espai agrari de l’àrea metropolitana de Barcelona i juga un important paper com a rebost de la capital catalana”, segons Maria Miranda, Consellera de Turisme del Baix Llobregat.

La campanya gastronòmica «Els sabors de l’horta», que compta també amb la col·laboració dels gremis d’hostaleria de la comarca, té com a objectiu promoure el producte local i de proximitat als restaurants del Baix Llobregat. Els trenta nou restaurants que hi participen en l’edició d’enguany ofereixen a les seves cartes diverses propostes culinàries en què els productes dels Parc Agrari són els protagonistes.

En el web del Consorci de Turisme del Baix Llobregat es pot consultar quins són els restaurants participants, així com el preu mig de la carta en cadascun d’ells.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here