Ahir al vespre es va iniciar la Festa Major d’Estiu 2012 que, fins el proper dilluns 9 de juliol, permetrà gaudir a les persones que la visitin d’una cinquantena d’actes

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l tret de sortida va ser el pregó que a partir de les 21:15 h  va tenir el seu preàmbul amb el cercavila de percussió que es va iniciar al Castell i es va desplaçar fins l’Ajuntament. Allà, a partir de les 21:30 van ser les entitats de recent creació Ruachamba, Palmas y al compàs i Grocs Ttre. les encarregades de donar inici a la festa.

La nit es va completar amb el correfoc dels Dimonis de Pallejà, la nit de varietats a plaça del Castell i els concerts joves de la plaça de la Llum, que van acollir les actuacions de grups del Baix Llobregat com el gruo d’ska-reggea The Penguins (Sant Feliu de Llobregat) i el grup de rock de Pallejà, En la Stackada.

Avui, Pallejà ha iniciat des de primera hora les activitats, amb les Matines i la III Caminada 100% Ciutadania. A partir de les 11h es realitzaran activitats per a nens i nenes a l’Avinguda 11 de Setembre de 1714, i una bicicletada popular, que arriba ja a la seva 22ª edició. Per la tarda, plantada de gegants i cercavila, i al vespre sopar i ball popular. Tancarà la vetllada un concert jove que s’iniciarà a les 12 de la nit, i que comptarà amb actuacions de diverses bandes de versions de rock i rumba.

Diumenge, des de les 8h, es duran a terme un concurs de pintura ràpida, una trobada de puntaires, el repic de campanes i una tirada de bitlles. A les 12:30h a la plaça del Castell, diada castellera amb diverses colles convidades. Al vespre ballada de sardanes i ball de bastons, i finalment a les 23h, ball popular amb l’orquestra Taxman.

L’últim dia de festes, l’activitat s’iniciarà amb un ball d’escuma a les 12 del migdia. El mateix dilluns es realitzaran durant tota la jornada, diversos espectacles i tallers per a joves. Les festes finalitzaran a les 23:30h amb un gran castell de focs.

Es pot consultar el programa complet de la Festa Major a l’agenda d’elBaix.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here