Els Castellers de Castelldefels han celebrat una nova plantada de Castells en el marc de les celebracions del seu 30è aniversari

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a plaça de l’Església ha acollit avui a les 11 h, una Diada Castellera en el marc de les celebració del 30è aniversari dels Castellers de Castelldefels i de l’Agrupació de Cultura Popular. Els Castellers de Castelldefels han celebrat els seus 30 anys de vida plantant els seus castells a la Plaça de l’Església de Castelldefels, al costat dels Castellers de Rubí, els Castellers de Santa Coloma, els Castellers de Cerdanyola i els Castellers de Roquetes.

A l’assaig de divendres, els Castellers de Castelldefels van anunciar que havien aconseguit descarrergar un 4 de 6 net. Estaven, doncs, preparats per tornar a intentar els castells de set.

Avui, a la Plaça de l’Església, han tornat a fer història amb un 4 de 7 que no aconseguien des de l’any 1997.

A més, des de principis de mes, els Castellers de Castelldefels assagen al carrer, a diferents punts de la ciutat, tots els dimarts de 19.30 a 21.00.  Ho faran fins al dimarts 18 de setembre. L’any passat ja ho van fer i l’experiència va ser molt positiva, i és per això que aquest any repeteixen. Es tracta d’apropar el món casteller a la gent del carrer, que tothom pugui provar-ho i la gent s’animi a formar part de la colla, que creix dia a dia, però encara necessita moltes més mans per tirar endavant.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here