Els actes estan organitzats per la Regidoria de Joventut i Cultura de l’Ajuntament i per El Xiringuito de Can Coll, amb la col·laboració d’entitats locals

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]D[/dropcap]urant els mesos de juliol i agost els veïns i veïnes de Torrelles de Llobregat poden triar entre una quarantena d’activitats que es portaran a terme, principalment, al Centre Esportiu Municipal Can Coll.

“L’objectiu del programa “Refresca’t i gaudeix l’estiu, naturalment… a Torrelles!” és oferir propostes de música, espectacles, tallers, etc., per tal de passar els mesos de calor sense moure’s de casa”, segons l’Ajuntament de Torrelles, un dels promotors de la iniciativa.

Aquesta setmana les activitats més rellevants són la projecció, aquesta nit, dels millors curtmetratges del Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona (MECAL), la tarda de pòquer que se celebrarà el dijous, la caminada nocturna a càrrec del Centre Excursionista CET, que recorrerà 12km durant 3 hores i el taller d’astronomia a càrrec de Kike Herrero, ambdues el divendres 13 a la nit.

La darrera quinzena de juliol se celebraran tallers de country per a principiants, contacontes, sessions de jam session, torneig de futbol sala, monòlegs i exhibicions de ball, entre d’altres.

Les activitats es mantindran també durant el mes d’agost, amb la Nit Chill-Out amb bany nocturn a la piscina el dissabte 4 d’agost, el 6è Concurs de Truites, organizat per Batec Jove!, el dimarts 14 d’agost, sessions d’improvisació musical, cinema a la fresca, recitals de poesia, i moltes activitats més.

Es pot descarregar el programa complet de les activitats d’estiu a Torrelles de Llobregat aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here