Aquest mes el Ple municipal ha aprovat una moció del PSC on es posa de manifest la importància social, històrica i ambiental del riu Llobregat per les comarques de la seva Conca

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l riu Llobregat ha estat per a la comarca un eix vertebrador i una font de riquesa econòmica i social. Ara bé, al voltant del riu s’han anat teixint tot un seguit d’infraestructures, autopistes, alta velocitat, carreteres… que han condicionat molt el paper del riu a l’actualitat.

Per aquestes raons, el PSC de Sant Joan Despí, formació política majoritària a la ciutat, ha presentat una moció a l’últim ple municipal, en la que es demana protegir aquest símbol de la comarca i posar de manifest la seva importància per al Baix LLobregat.

“Ara més que mai és molt important realitzar activitats que ajudin a un millor coneixement dels valors del riu Llobregat i que impliquen activament la ciutadania en la seva descoberta, conservació i ús”, diu la moció.

Entre els acord presos, destaquen la declaració de l’any 2013 com “Any del riu Llobregat”, la constitució d’una comissió de treball per tal d’elaborar el programa d’activitats i el compromís de l’Ajuntament a donar suport al mateix.

Aquesta moció ha estat proposada pel Centre Mediambiental Arrel i presentada al Ple pel grup municipal socialista.

 

Foto titular: web PSC Sant Joan Despí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here