El Ple de Sant Joan Despí declara el 2013 “Any del riu Llobregat”

El Ple de Sant Joan Despí declara el 2013 “Any del riu Llobregat”

Aquest mes el Ple municipal ha aprovat una moció del PSC on es posa de manifest la importància social, històrica i ambiental del riu Llobregat per les comarques de la seva Conca

El riu Llobregat ha estat per a la comarca un eix vertebrador i una font de riquesa econòmica i social. Ara bé, al voltant del riu s’han anat teixint tot un seguit d’infraestructures, autopistes, alta velocitat, carreteres… que han condicionat molt el paper del riu a l’actualitat.

Per aquestes raons, el PSC de Sant Joan Despí, formació política majoritària a la ciutat, ha presentat una moció a l’últim ple municipal, en la que es demana protegir aquest símbol de la comarca i posar de manifest la seva importància per al Baix LLobregat.

“Ara més que mai és molt important realitzar activitats que ajudin a un millor coneixement dels valors del riu Llobregat i que impliquen activament la ciutadania en la seva descoberta, conservació i ús”, diu la moció.

Entre els acord presos, destaquen la declaració de l’any 2013 com “Any del riu Llobregat”, la constitució d’una comissió de treball per tal d’elaborar el programa d’activitats i el compromís de l’Ajuntament a donar suport al mateix.

Aquesta moció ha estat proposada pel Centre Mediambiental Arrel i presentada al Ple pel grup municipal socialista.

 

Foto titular: web PSC Sant Joan Despí

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt