La petició de trobada amb el Govern es va fer després de la visita d’aquest diumenge d’Oriol Junqueras a la zona afectada i del seu posicionament contrari a aquest “projecte faraònic”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]vui dimarts, una representació de càrrecs electes locals d’Esquerra Republicana de Catalunya del Baix Llobregat, acompanyada per la portaveu d’ERC al Parlament Anna Simó i el diputat al Congrés Joan Tardà, lliurarà una carta al Departament de Territori i Sostenibilitat adreçada al Conseller Lluís Recoder, sol·licitant una reunió per parlar sobre el projecte Eurovegas.

La carta està signada pels 31 regidors i regidores del partit a la comarca i mostra la preocupació d’aquests per la manca d’informació i de transparència, així com pel negatiu impacte al Baix Llobregat que tindria aquesta “operació especulativa”.

Jordi Calatayud, regidor d’ERC de Gavà, ha fet seves les declaracions realitzades diumenge pel president d’ERC, Oriol Junqueras, en les que reclamava que es prioritzés el suport a la pagesia i la reactivació de la indústria de la comarca, enlloc del “projecte faraònic” d’Eurovegas.

En aquest sentit, el portaveu adjunt d’ERC-EV-IxG ha afegit que “el que cal defensar és la reactivació dels nostres polígons industrials, l’impuls als conreus de qualitat que es fan als nostres camps i la protecció dels espais naturals del Delta. Tot això sí crearà riquesa i seria un creixement sostenible, que crearà llocs de treball qualificats”.

Cal recordar que el ple municipal de Gavà va aprovar una declaració impulsada pel grup d’ERC-EV-IxG en la que es defensa l’ampliació de les zones humides del Delta a protegir; proposta de conservació del patrimoni biològic de la comarca que és incompatible amb els terrenys que vol utilitzar el conjunt del projecte Eurovegas.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here