Es tracta del Concurs de Relats Breus per a Dones “Joana Raspall”, promogut pel Casal de la Dona de Sant Feliu de Llobregat, i del Concurs de Narrativa “Dones Àrtemis”, iniciativa de l’Associació de Dones Àrtemis de Cornellà

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]F[/dropcap]ns al 15 de setembre està obert el termini per presentar obres al 8è Concurs de Relats Breus per a Dones “Joana Raspall”, que un any més organitza el Casal de la Dona de Sant Feliu de Llobregat. S’hi poden presentar totes les dones majors de 16 anys que ho desitgin i el tema és lliure. El jurat, que estarà format per dones de reconegut prestigi literari valorarà, a més de la qualitat de les obres, la utilització d’un llenguatge no sexista i un enfocament de relat que no usi els estereotips masculins i femenins tradicionals.

“Aquest concurs ens dóna la possibilitat de fer servir la paraula mitjançant l’escriptura i poder expressar els nostres somnis, les nostres idees i divulgar-les arreu”, afirmen des del Casal de la Dona.

El primer premi del Concurs de Relats Breus per a Dones “Joana Raspall” guanyarà 200€, tant en la modalitat catalana com castellana, el segons premi guanyarà 100€, i el tercer premiat s’endurà 50€. Es poden consultar les bases completes del concurs aquí.

I fins al 30 de setembre romandrà obert el termini per a participar en el XVIII Concurs de Narrativa “Dones Àrtemis”, organitzat per l’Associació de Dones Àrtemis de Cornellà. És un concurs adreçat únicament a dones i on el tema és lliure. El jurat valorarà la creació literària, posant especial atenció a la inspiració imaginativa i innovadora. Les obres es poden presentar tant en català com en castellà.

“Les narracions guanyadores i finalistes seran publicades, sempre que es disposi dels ajuts econòmics corresponents, en una publicació, tal i com s’ha anat fent en anteriors edicions”, segons les bases del concurs.

El primer premi del Concurs de Narrativa “Dones Àrtemis” és de 700€, el segon premi és de 400€ i el tercer premi és de 300€. L’acte de lliurament dels premis se celebraria el mes de març de 2013, en el marc dels actes commemoratius del Dia de la Dona Treballadora. Es poden consultar les bases completes del concurs aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here