Segons la Comunitat Islàmica de Molins de Rei, aquesta mesura podria tenir a veure amb la seva voluntant d’ubicar un local de culte a la vila

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Junta de Govern Local, en sessió extraordinària de 10 de juliol de2012, ha acordat la suspensió, en l’àmbit del sòl urbà residencial de Molins de Rei, de l’atorgament de llicències d’obres i activitats per a l’obertura i ús de centres de culte per a nous locals vinculats a l’ús religiós.

Amb aquesta decisió el Govern municipal explica que vol garantir que la implantació a la vila d’aquests centres es dugui a terme amb una regulació acurada. Segons el consistori, es tracta de vetllar per què la creació d’aquests centres es faci d’acord amb la nova normativa i en els llocs més adients dels barris per tal que no generin molèsties als veïns i veines. Per aquest motiu, cal dur a terme un anàlisi rigorós de les seves conseqüències en el dia a dia de la vila, pel que fa a la mobilitat, seguretat i convivència amb l’objectiu de valorar la seva compatibilitat amb l’entorn.

Les primeres reaccions

Fonts municipals han indicat que la decisió s’ha pres davant de la petició incipient de la Comunitat Islàmica de Molins de Rei, que ja ha comunicat al consistori que està buscant un local a la vila tot i que encara no n’ha trobat cap ni ha presentat cap sol·licitud formal. El seu president, Abdel Bolkaddid, s’ha declarat “sorprès” per la suspensió i no ha descartat emprendre accions legals.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here