Entrevista a Oriol Estela, expert en desenvolupament local

En el marc del Taller d’Estiu sobre ocupació organitzat per Iniciativa per Catalunya Verds de Sant Joan Despí vam tenir l’oportunitat de parlar amb l’economista i geògraf Oriol Estela, expert en desenvolupament local.

Actualment Estela és Cap de l’Oficina Tècnica d’Estratègies per al Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona,  tutor de projectes del Postgrau Estratègia i Competitivitat Regional de la UPC School of Professional & Executive Development i col·labora amb la xarxa de ciutats iberoamericanes CIDEU.

Oriol, què és per a tu el Baix Llobregat?

Jo no visc al Baix Llobregat però és un territori que conec i, com a economista i geògraf, per mi representa la màxima complexitat que es pot trobar en un territori. És un territori molt divers, amb infraestructures de tota mena, segurament les principals d’aquest país i també amb zones naturals, amb espais agraris, amb pobles i ciutats grans i petits… Quan el veus entrant en avió, des de dalt, per algú amb la meva formació, veure aquesta complexitat en un mateix territori sempre és molt interessant.

El contingut que hi ha a continuació només es visible amb la subscripció anual. Si estàs subscrit, introdueix les teves dades d’accès aquí. Si no ho estàs, pots subscriure’t a elBaix.cat en el següent enllaç: Ets del Baix?

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt