La Generalitat cedeix 30 pisos a Càritas, 7 d’ells al Baix Llobregat

La Generalitat cedeix 30 pisos a Càritas, 7 d’ells al Baix Llobregat

El novembre de 2011 ja es va fer una primera cessió de 31 habitatges. La motivació d’aquestes cessions és la d’evitar desnonaments, segons la Generalitat

La Generalitat cedirà a Càritas 30 habitatges que se sumen als 31 que ja li va cedir l’any passat. El director de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Jaume Forn, i el director de Càritas Diocesana de Barcelona, Jordi Roglà, van signar dijous una ampliació del conveni del mes de setembre del 2011 per coordinar l’activitat relativa a programes d’habitatge social i afavorir així la inclusió de persones amb especials necessitats d’atenció.

Amb aquest conveni Càritas i Generalitat sumen esforços per donar resposta a les necessitats urgents d’habitatge, evitar desnonaments i afavorir la integració de les famílies.

El conveni es concreta en la cessió d’habitatges, en règim de lloguer, per donar resposta a situacions d’emergència social provinents de persones sense llar o desnonades per dificultats econòmiques. Des de la signatura del primer conveni s’han cedit un total de 61 habitatges que se sumaran als 150 habitatges d’inclusió dels quals ja disposa Càritas i la seva fundació.

Dels 30 habitatges cedits ara a Càritas n’hi ha 10 a Barcelona, 3 a Sant Andreu de la Barca, 3 a Vilafranca del Penedès, 3 a Vilanova i la Geltrú i 1 a Sant Boi de Llobregat, Montcada i Reixac, Badalona, Cornellà, el Masnou, el Prat de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Vilassar de Mar, Gavà, i Gelida.

 

Deixa un comentari

© 2018 - elBaix.cat 

Tornar adalt