L’Ajuntament d’aquesta localitat del Baix Llobregat va aprovar al Ple municipal d’aquest dijous 19 de juliol una moció de rebuig a la instal·lació del macrocomplex

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a moció, que va comptar amb el suport dels regidors i regidores dels grups municipals Junts pel Papiol i Esquerra, destaca que es tracta “d’un complex que, en cas de ser construït, empitjorarà radicalment les perspectives econòmiques, socials i de vida al Papiol i a la comarca del Baix Llobregat”.

Alhora, la moció critica que es tracta “d’un projecte fonamentat en “privilegis excepcionals” que s’ofereixen al capital estranger per dur a terme activitats d’oci i de joc, quan els emprenedors/ores i empreses i comerços del nostre país i del Papiol estan mancats i mancades dels suports necessaris dels governs autonòmic i central per dur a terme activitats productives, tant agrícoles com industrials”.

La moció de rebuig qüestiona la manca d’informació fidedigna i oficial oferta a l’Ajuntament del Papiol sobre aquest projecte per part del Govern.

El text també insta a la Generalitat, a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i als seus municipis a impulsar i desenvolupar el Parc Agrari del Baix Llobregat i el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona per tal que el model econòmic que superi l’actual crisi es basi en la recerca, la innovació, l’educació, la formació i la capacitació de qualitat en els diversos sectors productius.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here