Des de dilluns, 23 de juliol, la plantilla de l’empresa Ferrobérica està secundant una vaga de cinc dies, i es comunica que està tenint un èxit de participació i seguiment total

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]egons el sindicat CCOO,  el 100% de la plantilla de l’empresa afincada a Abrera i dedicada a la producció d’acer per a estructures de formigó armat, està participant en aquesta vaga i en conseqüència la planta està aturada en tots els seus departaments.

La direcció de l’empresa va presentar unes propostes on declaraven que per mantenir la viabilitat de l’empresa era necessari acomiadar a un total de 156 treballadors i treballadores de producció, ja que informen que per ser competitius es veuen obligats a externalitzar i subcontractar tota l’àrea productiva en la planta.

Les persones representants dels treballadors i treballadores, assessorats laboral i jurídicament amb CCOO, han comunicat a l’empresa que no estan d’acord amb les propostes plantejades i han presentat alternatives amb l’objectiu de contribuir i donar suport a l’empresa per donar continuïtat a l’activitat de la mateixa.

De moment les negociacions no avancen gaire però esperen i desitgen que la direcció de l’empresa reflexioni i analitzi les propostes presentades per la Secció Sindical, per poder arribar a una negociació consensuada per ambdues parts i així poder desconvocar la vaga ja que la única pretensió de les i els treballadors de Ferrobérica es continuar treballant.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here