L’Alcalde de Castelldefels ha destituït a un regidor que té pendent un judici per assetjament laboral

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]H[/dropcap]i ha tensió en la coalició de govern entre PP i CiU a Castelldefels i el motiu és el cessament, el passat dijous, del regidor de CiU Albert Sàenz.

Manuel Reyes, alcalde de Castelldefels, ha perdut la confiança en el regidor d’Universitats, Albert Sàenz, i l’ha cessat del seu càrrec. El motiu, segons un correu elèctronic de Reyes al qual ha tingut accés l’Agència Catalana de Notícies (ACN), és la negativa de Sàenz a signar els comptes anuals corresponents al 2011 de l’empresa municipal Castelldefels Projeccions.

De fet, no és el primer cop que Sàenz és el protagonista d’una crisi al govern municipal. El desembre passat va dimitir del seu càrrec de regidor d’Hisenda després que la tresorera municipal el denunciés per assetjament laboral. Unes setmanes abans, la policia municipal havia intervingut en una discussió entre el regidor i la treballadora. La denúncia davant del jutjat de Gavà podria resoldre’s en els propers mesos.

El març passat, uns mesos després de la seva dimissió,Sàenz va assumir de nou una cartera al govern local, en concret la regidoria d’Universitats, de la qual ha estat cessat la darrera setmana.

Aquesta nova crisi en el si de la coalició entre PP i CiU obre la porta una possible sortida de Convergència i Unió del govern de la ciutat, tal i com ha explicat Anna Pérez, portaveu de CiU, en declaracions a l’ACN.

Si CiU finalment decidís abandonar el govern de Castelldefels, el Partit Popular es veuria obligat a governar en minoria, tal i com va haver de fer en els primers mesos del mandat, abans de signar el pacte de govern amb Convergència i Unió.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here