Les entrades dels concerts de pagaments es poden comprar online en el web del Festival i en la plataforma CodeTickets

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Festival de Música i Cançó Altaveu arriba enguany a la seva 24a edició amb un cartell ric i variat de l’actualitat de la música del país i també amb la presència d’artistes internacionals.

Entre els noms propis de l’edició 2012, que se celebrarà a Sant Boi de Llobregat del 6 al 8 de setembre, ressonen propostes tan diferents com el pop d’autor de Els Amics de les Arts o Darren Hayman, l’indie-pop electrònic de La Casa Azul, The Whip o Mendetz o el world music sound de l’Orquestra Àrab de Barcelona, Txarango o Las Migas.

Aquest any, a més, el festival recupera la presència d’artistes internacionals, amb noms com Darren Hayman, excomponent del grup de folk urbà Hefner, i la banda de Manchester The Whip.

El Festival començarà el dijous 6 de setembre amb una mostra de grups emergents de Sant Boi de Llobregat a Cal Ninyo (C/ Joan Bardina, 44) i amb l’acte de lliurament dels Premis Altaveu a Can Massallera (C/ Mallorca, 30).

El divendres 7 de setembre, els Jardins de l’Ateneu Santboià acolliran els concerts de Txarrango, Darren Hayman i Els Amics de les Arts. El preu de l’entrada per aquests concerts és de 20 euros. El mateix dia el festival oferirà el concert de l’Orquestra Àrab de Barcelona a Cal Ninyo, i l’Altaveu Fronera a Can Massallera les actuacions de Tona Gafarot, Yacine and the Oriental Groove, i Los Mambo Jambo.

El dissabte 8 de setembre, per finalitzar l’Altaveu 2012, es podran escoltar els grups, Mendetz, The Whip i la Casa Azul als Jardins de l’Ateneu Santboià. Las Migas actuaran a Cal Ninyo i l’Altaveu Frontera presentarà, a Can Massallera, les actuacions d’Albert Freixas, Esther Condal i Manos de Topo.

Les entrades dels concerts de pagament es poden comprar online al web de l’Altaveu i, amb una comissió, a la plataforma CodeTickets.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here