Entrevista a Guernica Facundo, emprenedora i consultora social

En el marc de les Jornades Emprenem vam conversar amb Guernica Facundo, emprenedora i autora de “El llibre vermell de les dones emprenedores”

Facundo ha desenvolupat la seva trajectòria en diferents projectes de recolzament a dones empresàries i emprenedores i actualment és sòcia i co-fundadora de Complementum, una consultoria social per  administracions públiques, organitzacions sense afany de lucre i d’economia social.

Guernica, què és per a tu el Baix Llobregat?

El Baix Llobregat sempre m’ha inspirat, per una banda, dinamisme i per l’altra qualitat de vida.

Què et va motivar a esciure “El llibre vermell de les dones emprenedores”?

M’ho van proposar, dues vegades de fet, i vaig pensar que no hi hauria una tercera vegada. Sempre havia estat treballant temes de dones emprenedores, uns 10 o 12 anys, i quan vaig començar a recopilar informació em vaig adonar que feia molt temps que li donava voltes a què passa amb les dones emprenedores. A més, feia temps que no es publicava res sobre dones emprenedores i crec que era necessari perquè encara avui la realitat no és la mateixa per a homes i per a dones, hi ha moltes desigualtats que persisteixen, també en l’àmbit econòmic i empresarial.

El contingut que hi ha a continuació només es visible amb la subscripció anual. Si estàs subscrit, introdueix les teves dades d’accès aquí. Si no ho estàs, pots subscriure’t a elBaix.cat en el següent enllaç: Ets del Baix?

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt