Sant Feliu de Llobregat celebra entre avui i demà la Festa Major de Sant Llorenç

Sant Feliu de Llobregat celebra entre avui i demà la Festa Major de Sant Llorenç

Durant aquests dos dies es podrà gaudir de diverses activitats d’oci, culturals i esportives

Avui s’inicia la festa a les 18h a la Plaça de la Vila, amb una partida de bitlles tradicionals catalanes. Posteriorment, a les 20h hi haurà un espectacle de rondalles i a les 21:30h un sopar a la fresca seguit d’un ball a càrrec del grup Trio Triangle.

Divendres també a la Plaça de la Vila, les activitats s’iniciaran a les 11:45h, amb el repic de campanes a càrrec de la Colla de Campaners de Sant Feliu, que tindrà lloc a la Catedral de Sant Llorenç. Seguidament, a les 12h es celebrarà la tradicional Missa de Sant Llorenç, patró de la ciutat i titular de la catedral.

Tancaran la festa a les 19h les sardanes de la Cobla La Principal de Terrassa i a les 22h havaneres i rom cremat, a càrrec del grup Boira.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt