La Festa s’iniciarà amb la tradicional repicada de campanes i el Vermut de Festa Major

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]vui a les 10 del matí s’inicia la Festa Major d’Estiu de Sant Climent, alm la tradicional repicada de campanes des del campanar de l’Església, i la posterior missa en honor a Sant Llorenç, que anirà acompanyada d’una plantada de gegants i de l’actuació dels Grallers de Sant Climent.

Posteriorment, a les 13h es realizarà el vermut de festa major a la Plaça Lluís Companys. Per la tarda, a les 19h al Casal de Cultura, es podrà gaudir del pel·lícula “La Profecia de les granotes”, cinema d’animació destinat a fer gaudir a la canalla.

El dissabte, les activitats començaran a les 11h, amb el concurs de petanca que organitzen els Amic de la petanca de Sant Climent. Poseriorment, a les 12h, es realitzarà l’exhibició “Pobles en Dansa” al Casal de Cultura.

A partir de les 7 de la tarda s’iniciarà el Campionat de natació, que s’allargarà fins les 20h, moment en que es repartiran els trofeus per a les persones guanyadores. La canalla també podrà gaudir dels millors contes de Joan Boher acompanyats amb una xocolata desfeta, al mateix recinte de la Piscina Municipal.

Per la nit, les activitats s’iniciaran a 2/4 d’11 a la Plaça de la Vila, amb el Ball de Festa Major a càrrec de “Duet Màgic”, i paral·lelament a la piscina s’iniciarà el Concert Jove a la mateixa hora.

Finalment, diumenge tancarà aquest cap de setmana festiu la Gimcana infantil que es celebrarà a la piscina municipal a 2/4 de 12 del migdia, i l’última activitat d’aquestes festes, a les 21h les Havaneres a càrrec del grup “La Morralla”, que acompanyaran amb rom cremat.

 

Foto titular: pàgina web de l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat. Fotografia d’Andreu Pimentel

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here