Durant el trajecte d’Andorra a Barcelona (196,3 quilòmetres), la Vuelta passarà per el bell mig d’algunes localitats del Baix Llobregat, diumenge 26 d’agost

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a 67a edició de la Vuelta comptarà amb dues etapes a Catalunya. La vuitena jornada, el dia 25 d’agost, recorrerà un total de 175 quilòmetres entre Lleida i la Collada de la Gallina a Andorra. La següent jornada, el 26 d’agost, començarà a Andorra La Vella i baixarà per la Catalunya central fins a Barcelona. L’etapa passarà per les ciutats de Cardona, Manresa i Martorell, on iniciarà el seu recorregut pel Baix Llobregat, abans d’arribar a Barcelona.

Provinents de Monistrol de Montserrat, els ciclistes circularan per la C-55, i entraran al municipi d’Abrera a les 16:30h per la plaça del Rebato, aniran en direcció el polígon industrial Sant Ermengol pel carrer de Salvador Seguí, camí dels Sagraments, Treball i Hostal del Pi, per sortir a l´antiga carretera N-II en direcció Martorell i continuar direcció Barcelona.

L’etapa té previst el seu pas per Sant Feliu de Llobregat, entre les 17 i les 17.30 h, en el seu recorregut pel carrer El Pla, rotonda amb el carrer del Sol, carrer del Sol, Avinguda Montejurra i rotonda del Trambaix, a l’inici del terme municipal de Sant Just Desvern, per on seguirà cap a Esplugues de Llobregat, fins arribar a la meta, a l’avinguda de l’Estadi Olímpic de Barcelona.

La circulació del trànsit en aquests carrers quedarà tallada entre 10 i 15 minuts abans del pas de la Vuelta.

Fins al moment la ciutat comptal ha estat línia de meta d’una etapa en 53 ocasions. Ara caldrà afegir-ne una més en aquesta edició. Des de 1999 la carrera no arribava a Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here