Durant tot el que queda de setmana el municipi s’omplirà d’activitats per a tots els públics

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]hir a la nit “Les bruixes” van ser les encarregades de llegir el pregó de Festa Major de Santa Coloma de Cervelló, marcant així l’inici d’un conjunt d’activitats de tot tipus que se succeïran en el municipi fins el diumenge 19 d’agost.

“Sabem que els temps no estan per gaires alegries i que les limitacions i la contenció arriben a tot arreu, per això tenen encara més valor totes les persones que han sumat els seus esforços per fer possible aquesta Festa Major treballant de valent ja des de la Festa Major de l’any passat per aconseguir finançament, però sobretot per implicar a moltíssima gent en el sentiment de poble”, afirma Anna Martínez, regidora de Cultura de l’Ajuntament en el programa de la Festa.

Aquesta tarda és el torn de la Remullada Colomina amb la cuca japonesa de Terrassa i el sopar popular al carrer a la Plaça Pi Talla i al carrer Padró.

Demà, l’Associació de Gent Gran de Santa Coloma organitza el vermut popular amb el preu del tiquet a 1€, els més petits podran gaudir d’un espectacle de pallassos i titelles, seguit de la ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Popular.

Durant el cap de setmana les activitats organitzades per la Comissió de Festa Major i per d’altres entitats de Santa Coloma continuaran, amb animació infantil, discomòbil, tir al plat amb botifarrada, bany d’escuma i el fi de festa amb espectacle acrobàtic i pirotècnia entre d’altres.

Es pot consultar el programa complet de les activitats de la Festa Major de Santa Coloma de Cervelló al web de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here