El pregó sempre és una de les activitats més destacades i el proper dia 23, correrà a càrrec de l’humorista Jordi LP. La festa s’allargarà fins el dia 26 a la nit, moment en el que es tancaran les festes d’enguany amb un gran correfoc

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]emà ja s’iniciaran algunes de les activitats de la Festa Major d’aquesta localitat del Baix Llobregat. A les 12h i fins les 14h es celebrarà un bany d’escuma, i per la tarda, tant la canalla com la gent aficionada a l’esport podrà gaudir de múltiples activitats com la xocolatada i el inflables, o els campionats de futbol7 i de Tie-Break.

Dijous la fira ja s’haurà instal·lat a la ciutat, i es podrà visitar fins diumenge. A les 20:30h l’humorista  Jordi LP, a qui també podrem veure actuant al Casinet el mateix dia 23, realitzarà el pregó de Festa Major. Divendres 24, les activitats s’iniciaran amb una cursa infantil i un torneig de petanca, i es tancaran amb el conegut sopar popular, que es realitzarà a la pista coberta a partir de les 21h. Tancarà el sopar l’actuació de l’Orquestra Litoral, que animarà la matinada de Collbató fins a les 2:30h. Per a qui vulgui continuar la festa, posteriorment actuarà DJ Isidre, que posarà bona música fins les 5 de la matinada.

Paral·lelament, a l’Ermita de la Salut, de 22h a 6h hi haurà la Festa Alternativa organitzada per l’Associació de Joves

Dissabte les activitats s’iniciaran amb una bicicletada popular de 9 a 11:30h. A les 22h començarà l’activitat nocturna amb una ginkana que es preveu espectacular, ja que inclourà tirolina nàutica i ponts de mico. Es realitzarà a la piscina municipal i pels voltants del municipi. Finalment, de 23 a 5h, música tecno-dance a la pista coberta.

Les festes es tancaran diumenge 26 amb el Campionat Copa Catalana d’Enganxe de carros de Cavalls, de 10:30 a 13:30h. A les 19h i fins les 22h, es podrà gaudir de la música de l’Orquestra Music Machine, i finalment el colofó final de les festes serà l’esperat Correfoc, enguany amb els Diables d’Olesa. Començarà a les 22h al carrer Muntanya cantonda Pau Bertran, i seguirà pels carrers del Casc Antic, fins acabar a la Plaça de l’Era.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here