La cursa que es celebrarà enguany en aquesta població del Baix Llobregat, pretén ser una més de les activitats de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l proper 27 d’agost s’obren les inscripcions per a la Cursa Popular “11 de setembre” 2012 que se celebrarà durant el matí de la Diada Nacional de Catalunya. Cal apuntar-s’hi al Complex Esportiu Municipal amb data límit per fer-ho el diumenge 9 de setembre.

La sortida i l’arribada es faran al camp municipal de futbol, i hi haurà diverses curses en funció de les categories establertes per grups d’edat. Així les categories infantils limitaran la seva cursa a diverses voltes al camp de futbol, mentre que ja els participants nascuts l’any 1998 o amb anterioritat, faran la cursa popular de 5 quilòmetres.

La cursa infantil començarà a les 9.45 h, mentre que la cursa popular ho farà a les 10.15 h.  En aquest ebllaç trobareu un díptic on es detallen les normes de participació, així com els premis i les diferents categories. El preu per participar-hi és de 2 € per a la cursa infantil, i 6 € per a la cursa popular.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here