A partir del 27 d’agost s’obren les inscripcions per la Cursa Popular “11 setembre” 2012 de Vallirana

A partir del 27 d’agost s’obren les inscripcions per la Cursa Popular “11 setembre” 2012 de Vallirana

La cursa que es celebrarà enguany en aquesta població del Baix Llobregat, pretén ser una més de les activitats de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya

El proper 27 d’agost s’obren les inscripcions per a la Cursa Popular “11 de setembre” 2012 que se celebrarà durant el matí de la Diada Nacional de Catalunya. Cal apuntar-s’hi al Complex Esportiu Municipal amb data límit per fer-ho el diumenge 9 de setembre.

La sortida i l’arribada es faran al camp municipal de futbol, i hi haurà diverses curses en funció de les categories establertes per grups d’edat. Així les categories infantils limitaran la seva cursa a diverses voltes al camp de futbol, mentre que ja els participants nascuts l’any 1998 o amb anterioritat, faran la cursa popular de 5 quilòmetres.

La cursa infantil començarà a les 9.45 h, mentre que la cursa popular ho farà a les 10.15 h.  En aquest ebllaç trobareu un díptic on es detallen les normes de participació, així com els premis i les diferents categories. El preu per participar-hi és de 2 € per a la cursa infantil, i 6 € per a la cursa popular.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt