La ubicació definitiva del macrocomplex d’oci que vol construïr a Espanya el magnat nord-americà Sheldon Adelson, es coneixerà durant la primera quinzena de setembre i no el dia 1 de setembre, com Las Vegas Sands havia anunciat fins a ara

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]n portaveu de la companyia nord-americana ha indicat a l’agència EFE que l’anunci  de si serà Madrid o Barcelona la ciutat que acollirà Eurovegas, haurà d’esperar uns dies en relació amb les expectatives creades, encara que “ja no hi hauran més ajornaments”.

La corporació ja fa un temps que es refereix a un “imminent anunci” de la ubicació definitiva del projecte, encara que el calendari de treball que està ara sobre la taula preveu anunciar-la durant la primera quinzena del pròxim mes, una vegada s’hagin reincorporat a l’empresa els directius implicats.

Una vegada es prengui la decisió final sobre si el projecte anirà a Barcelona o a Madrid, Las Vegas Sands la comunicarà primer als governs autonòmics de Catalunya i Madrid i després es faria públic el comunicat oficial. Els assessors de comunicació del projecte creuen que l’empresa elaborarà un argumentari que avali la seva decisió sobre la ciutat i el territori escollit per acollir Eurovegas.

Las Vegas Sands ja ha mantingut converses amb unes 30 entitats bancàries a la recerca de finançament suficient per dur a terme la construcció d’aquest macrocomplex, malgrat que encara està per concretar l’envergadura i l’escala del projecte definitiu.

El complex podria començar a construir-se entre 8 i 9 mesos després d’haver pres la decisió, després de resoldre el seu finançament i adaptar la legislació estatal i autonòmica al projecte.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here