El conseller de territori va voler deixar tancades les especulacions sobre si l’ubicació del macrocomplex d’oci ja estava decidida, i va voler donar una resposta conciliadora a les paraules de l’Abat de Montserrat, Josep Maria Soler, contràries a Eurovegas

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]R[/dropcap]ecoder va reiterar ahir, en una entrevista al programa ‘El Món a RAC1’, que l’ubicació d’Eurovegas no està decidida tot i les insinuacions de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre. “Aguirre vol transmetre a l’opinió pública que la cosa està decidida a favor de Madrid. La informació que tenim diu que no hi ha res decidit, i no puc ni assegurar que la decisió s’anunciï el 15 de setembre”, va declarar el conseller.

Recoder va assenyalar que el Govern ha optat per “una política informativa de perfil baix”, que ha provocat “que s’anés inflant un globus i que es parli d’un projecte que no té res a veure amb la realitat”;  mentre que a Madrid han optat per “radiar les negociacions” amb els responsables d’Eurovegas.

Sobre la posició contrària a Eurovegas de l’Abat de Montserrat, Josep Maria Soler, el conseller va mostrar respecte per “la seva apel·lació als valors humanístics”, però va apuntar que “la feina del Govern és que si aquest projecte rau a Catalunya, es respectin aquests valors dels que parla l’Abat”.

Recoder va explicar que, si Eurovegas s’instal·la a Catalunya, el Govern sortirà “a tranquil·litzar l’opinió pública i serà llavors quan es comenci a informar públicament de la negociació” i dels principis d’acord “acceptables” per l’empresa, la Generalitat i el territori.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here