Sota el títol “Contra l’atur i la crisi: més sindicalisme de classe”, es convoca aquest 7è Congrés que es realitzarà al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]Q[/dropcap]uatre anys de molta mobilització, en temps complicats per a la classe treballadora, fan arribar a aquest 7è Congrés a CCOO del Baix Llobregat, com un “sindicat molt viu, situat en la centralitat social i sobretot present amb potència als centres de treball de la comarca”.

Segons explica el Programa d’Acció, aprovat al juny per la Comissió Executiva del sindicat, son necessàries “unes CCOO més fortes, unides i cohesionades per enfrontar-nos als reptes actuals. Necessitem unitat basada en el debat, l’acord i la presa de decisions democràtiques i participades. El debat congressual ha de ser útil per reforçar aquestes idees, propostes que facin forta la organització i per tant més útil encara per a la classe treballadora. Però quan toca abordar els congressos, cal obligatòriament reflexionar vers la posició sindical en un context sociopolític concret i cal, obligatòriament, també, pensar en un horitzó mínim de quatre anys”.

Els eixos principals sobre els que girarà el Congrés seran com fer un sindicat amb més capacitat de transformació social, com fer un sindicat més fort als centres de treball i com s’ha d’organitzar CCOO del Baix Llobregat, per esdevenir més àgil i transversal.

Mentrestant, el sindicat realizarà durant els mesos previs, diverses assemblees congressuals. Durant el mes de setembre s’iniciarà la ronda amb l’assemblea sectorial de serveis financers i administratius (COMFIA)  que serà demà a Cornellà, i dimecres amb l’assemblea sectorial de la Federació Estatal de Construcció, Fusta i Afins (FECOMA) també a Cornellà.

Més informació seguint aquest enllaç.

 

Foto titular: pàgina web de CCOO del Baix Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here