El club pratenc ha superat al potent C.N. Reus-Ploms per la mínima

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]mb la victòria per equips masculina a Banyoles, el C.N.Prat ha aconseguit donar un gir a la classificació final de la Lliga Catalana de Triatló, superant al C.N. Reus-Ploms per la mínima. Amb 600 punts finals, tots dos clubs van finalitzar la darrera prova puntuable empatats, però la primera posició de l’equip local va desequilibrar la balança cap el cantó pratenc.

En dones, el sotscampionat aconseguit a Banyoles les consolidava a la cinquena posició final de la lliga.

El triatló de Banyoles, degà del triatló català amb 27 edicions, va comptar amb 1.000 participants i es va disputar en distància olímpica.

La propera setmana, el CN. Prat es desplaçarà a Pontevedra per lluitar pel campionat d’Espanya de Triatló. Depenent dels resultats obtinguts, el club pratenc podrà mantenir la històrica 4a posició provisional del rànquing estatal, o aspirarà a desbancar l’Ecosport madrileny de la tercera posició que actualment defensa.

 

Foto titular: pàgina web de l’Ajuntament del Prat de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here