El concert, que serà gratuït, es realitzarà el proper 15 de setembre a Cornellà, a l’antic camp de la UE Cornellà i comptarà amb la participació d’artistes de gran renom

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l gran suport popular a la campanya contra el macro-complex Eurovegas i la complicitat de persones del món de la cultura, han fet possible la realització d’un concert amb un cartell amb grups de primer nivell.

El concert comptarà amb la col·laboració desinteressada d’artistes locals i de gran renom: Estopa, Antonio Orozco, El niño de la Hipoteca, Amparo Sánchez, Sílvia Pérez Cruz, El petit de Ca l’Eril, Bongo Botrako, Albert Pla, Pastora, Refree, Muyayo Rif, Kiko Veneno, Bremen i Riu.

Han estat molts més els grups i artistes que s’han ofert a participar en el concert i que malauradament no hi han pogut tenir cabuda.

El concert serà gratuït i els músics actuaran des de les 18h fins la matinada. El periodista Jordi Évole serà el responsable de conduir i presentar el concert.

El concert l’organitza la Plataforma Aturem Eurovegas i compta amb la col·laboració del Festival Esperanzah!

La Plataforma ha iniciat una crida per a captar persones voluntàries per col·laborar amb l’organització del concert, seguint aquest enllaç s’hi pot trobar tota la informació i una butlleta d’inscripció.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here