Recorda que fa sis anys que manté converses amb Las Vegas Sands i també ho ha fet aquest estiu

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, té una “intuïció positiva” sobre la possibilitat que el complex d’Eurovegas s’acabi instal·lant a algun dels terrenys que ofereix la capital espanyola, malgrat que afirma que “no té dades”. A la roda de premsa posterior a la reunió del Comitè de Direcció del PP de Madrid, Aguirre ha admès que aquest estiu s’ha reunit amb els executius de Las Vegas Sands com ho ha fet en els últims sis anys, i ha assegurat que encara que no s’ubiqués a Alcorcón, Paracuellos, Valdecarros “o fins i tot a Catalunya” consideraria molt positiva la inversió a l’Estat dels 27.000 milions de dòlars del projecte i gairebé 200.000 llocs de treball.

Després de la polseguera que van provocar aquest dimarts les manifestacions del president del PSM, Tomás Gómez, que donava per fet que Eurovegas s’instal·laria a Alcorcón, Aguirre ha afirmat que a hores d’ara no pot confirmar res, tot i que “li agradaria” que el que “s’ha publicat i va dir el president del PSM” fos cert.

Aquest dimecres Aguirre ha acusat Gómez d’intentar “torpedinar” el projecte i ha reiterat les paraules que va pronunciar ahir la portaveu del PP madrileny, “si ho ha d’anunciar algú -ha afirmat- no serà Tomás Gómez”.

Segons ha explicat, serà l’empresa de Sheldon Adelson qui haurà de fer l’anunci, i per tant no serà ella qui ho posarà de manifest al debat de l’estat de la regió que ha de tenir lloc la setmana que ve. “Si ho sabés ja ho hauria anunciat”, ha dit després que el líder dels socialistes madrilenys l’acusés ahir d’amagar l’acord per apuntar-se el gol.

“Jo no sé cap a on s’inclina la balança, si és Alcorcón, Paracuellos, Valdecarros o fins i tot Catalunya, perquè l’empresa no ha confirmat que la decisió estigui presa”, ha dit. En tot cas ha recordat que una inversió de 27.000 milions d’euros “és important”, i que per tant celebrarà qualsevol decisió d’ubicar el complex a l’Estat.

Aguirre ha admès que s’ha reunit amb els executius de Las Vegas Sands aquest estiu com ho porta fent des de fa sis anys. En aquest marc, ha apuntat que la seva “intuïció” sobre la possibilitat que Eurovegas s’instal·li a Madrid, que “no li acostuma a fallar”, és “positiva”.

 

Foto titular: Esperanza Aguirre amb Michael A. Leven, el número dos de Las Vegas Sands en la seva última visita a Madrid. Font: ACN

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here