[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]P[/dropcap]artit Socialista de Catalunya… perdó d’on? de Catalunya? Pere Navarro i la seva direcció Nacional amb la complicitat dels compromissaris de l’últim congrés, s’està carregant l’arrelament al país del PSC. Però no és el més greu, perquè això és problema seu el sentir-se o no catalans, el que si és més preocupant és la falta de recolzament als interessos de Catalunya. Com per exemple al Corredor del Mediterrani, que connectaria els ports catalans via ferrocarrils amb França i convertiria a Catalunya en el hub de distribució d’Europa. Doncs el Nou PSC juntament amb el PSOE, van votar en contra d’aquest corredor. Això és defensar els interessos dels catalans i catalanes? Un altre exemple, el Nou PSC vota en contra que Catalunya tingui hisenda pròpia, vota en contra que els catalans i catalanes gestionem nosaltres i només nosaltres els diners que aconseguim amb el nostre esforç. Pot ser jo vaig equivocat, però això és defensar els interessos de Catalunya? o potser això és defensar els interessos del PSOE i d’Espanya…

No saben on van, ni tant sols el que faran, però es dediquen apartar i cessar a companys seus que si que saben on van i el que volen. Aquest ja no és el PSC de Josep Pallach, Ernest Lluch, ni Pasqual Maragall. En els temps que corren on tot canvia i es retorna a l’essència tant econòmica, política, tradicional i sentimental, on es reclama per primer cop amb tanta força la sobirania de Catalunya, el PSC està actuant com allò que tant ha criticat, els socialistes catalans s’estan convertint en el PP en quant a la relació entre Catalunya i Espanya, és a dir, han passat de ser aliats de Catalunya i del seu desenvolupament i benestar a ser un escull, tanca, problema, pal a la roda més,; que aquest país ha de superar per sortir-nos-en.

Confio en el temps, i en que aquest posi a cadascú al seu lloc. Els actes de traïdoria dels representants electes d’un poble no poden quedar impunes.

“Tots estem al servei de Catalunya i qui no, BOTIFLER!.”
Heribert Barrera, Expresident del Parlament de Catalunya

 Marc Giribet, associat a Reagrupament

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here