El Mercat de la Plana ofereix promocions ‘boges’ cada dijous, mentre la Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues vendrà loteria per finançar la il·luminació nadalenca

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Mercat de la Plana ha posat en marxa una nova campanya de foment del comerç local. Sota el lema “Els dijous bojos”, els diferents establiments del recinte oferiran, tot els dijous de setembre, octubre i novembre, diferents promocions (degustacions, descomptes i rebaixes de preu, lots d’estalvi, regals, etc.) per fer més assequibles els seus productes i difondre’ls entre la clientela.

Els punts de venda que participen en la campanya utilitzaran un distintiu, amb la imatge identificativa d'”Els dijous bojos”, perquè els visitants del mercat estiguin informats en tot moment de quins productes estan en promoció cada dijous. Així mateix, els dijous ‘bojos’, el personal del Mercat de la Plana compartirà imatge corporativa i lluirà davantals de color groc amb el logotip del mercat.

El tret de sortida de la nova campanya es donarà avui. Les promocions s’interrompran durant el mes de desembre per no interferir en la campanya de Nadal. Els dijous bojos tornaran al Mercat de la Plana al mes de gener i segons les previsions –i tenint en compte també l’èxit i la valoració per part dels comerciants de la primera fase de la iniciativa– es prolongaran fins al juny.

Aquesta campanya de promocions al Mercat de la Plana es completarà amb un sorteig mensual de quatre experiències “La vida és bella” (sopars, viatges de cap de setmana, etc.) entre els clients que acumulin un mínim de 15 segells per les seves compres.

Una altra iniciativa: els botiguers d’Esplugues vendran loteria per finançar la il·luminació nadalenca

12.700 euros es van gastar els associats a la Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues en la il·luminació nadalenca de la ciutat en la darrera campanya, del 2011. En època de crisi, fer front a aquesta despesa és cada cop més complicat. I, per això, enguany els botiguers de la localitat han decidit usar la loteria de Nadal pera conseguir recursos: han reservat les 180 sèries del número 67.686, que començaran a vendre a mitjan d’aquest mes als comerços associats.

I, també, a les AVV de Can Clota, del Centre, Can Vidalet i la Plana, que col·laboren en el projecte. El 95% dels beneficis obtinguts del donatiu de cada butlleta es destinaran a la il·luminació, i el 5% restant a obres benèfiques.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here