La voluntat del Fòrum (FSBLL), és animar a la participació massiva de la gent del Baix Llobregat a la manifestació que es realitazarà a la capital de l’Estat el dia 15 de setembre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]egons el FSBLL, s’espera que centenars de milers de ciutadans i ciutadanes d’arreu de la geografia espanyola es desplaçin a Madrid el dia 15 d’aquest mes, en la que es preveu que sigui la manifestació més multitudinària contra les retallades del govern de Rajoy. Segons el FSBLL, la mobilització és “per dir NO a tanta injustícia”.

En un manifest que van fer públic ahir, el FSBLL anuncia que “emplaçaran al govern a que no perllongui ni profunditzi en una política tant ineficaç com injusta, i que convoqui un referèndum per tal que la ciutadania es pronunciï sobre les mesures aprovades”.

En cas que el govern no accepti les seves peticions, el Fòrum Social avisa que “es durà a terme una consulta popular” per tal de copsar el sentir general de la gent, i que amb el resultat de la mateixa, “s’actuarà en conseqüència”; ja que segons al·leguen “així no podem continuar”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here