L’Ajuntament ha aprofitat l’aplicació Layar per oferir informació en realitat augmentada sobre la Festa Major que començarà demà

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l programa de la Festa Major de Viladecans es podrà consultar al mòbil amb realitat augmentada. L’Ajuntament ha aprofitat una de les aplicacions de realitat augmentada més populars entre els usuaris d’smartphones anomenada Layar.

Les aplicacions per a telèfons mòbil intel·ligents estan desembarcant amb força enguany a moltes celebracions populars d’arreu del país: han estat moltes les festes majors que han ofert el seu programa descarregable per a mòbils. I Viladecans, que celebra la seva Festa Major a partir de demà i que presumeix de ser pionera en el camp de les smart cities a Catalunya, no ha volgut ser menys.

Així, l’aplicació Layar permetrà consultar el programa de les festes en realitat augmentada: mitjançant la geolocalització dels seus mòbils, els ciutadans i ciutadanes podran esbrinar on són els escenaris de la festa, com s’hi arriba i què s’hi fa en cada moment.

Per accedir al programa de la Festa Major de Viladecans en realitat augmentada cal descarregar l’aplicació Layar i cercar la capa “FMViladecans”. D’aquesta forma, l’usuari trobarà diferents icones referents a cada espai de la Festa Major quan enfoqui cap a ells. Si clica sobre la icona, trobarà la programació de l’espai, i , si hi està interessat, el mòbil li indicarà com arribar-hi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here