La Fira Forastocs se celebrarà demà diumenge 9 de setembre a Abrera de 10 a 21 hores

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]D[/dropcap]emà arriba una nova edició del Forastocs, la fira al carrer on els comerços d´Abrera ofereixen els productes de la temporada a preus rebaixats.

Així, des de les 10 del matí i fins les 21h del vespre, la plaça de Pau Casals acollirà parades de roba, complements, productes d’alimentació i d’altres. Com en anteriors edicions, la previssió d’assistència és bona.

La Fira Forastocs és una iniciativa de l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Abrera, de la qual formen part més d’una quarantena de petites empreses i establiments que al llarg de l’any organitzen diferents activitats  per tal d’incentivar el comerç local.

L’Ajuntament d’Abrera també col·labora en l’organització de l’esdeveniment.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here