Torna el Forastocs, la fira al carrer d’Abrera

La Fira Forastocs se celebrarà demà diumenge 9 de setembre a Abrera de 10 a 21 hores

Demà arriba una nova edició del Forastocs, la fira al carrer on els comerços d´Abrera ofereixen els productes de la temporada a preus rebaixats.

Així, des de les 10 del matí i fins les 21h del vespre, la plaça de Pau Casals acollirà parades de roba, complements, productes d’alimentació i d’altres. Com en anteriors edicions, la previssió d’assistència és bona.

La Fira Forastocs és una iniciativa de l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Abrera, de la qual formen part més d’una quarantena de petites empreses i establiments que al llarg de l’any organitzen diferents activitats  per tal d’incentivar el comerç local.

L’Ajuntament d’Abrera també col·labora en l’organització de l’esdeveniment.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt