Els oients poden escoltar avui les 24 hores de sardanes a Ràdio Molins de Rei

Els oients poden escoltar avui les 24 hores de sardanes a Ràdio Molins de Rei

La sardana torna a ser protagonista aquesta Diada a Ràdio Molins de Rei

Per 20é any consecutiu, l’emissora municipal de Molins de Rei emet 24h ininterrompudes de sardanes, una cita única al panorama de la ràdio catalana.

Pere Pahissa i Miquel Bofarull conduiran un any més aquesta marató sardanista amb el suport dels serveis tècnics de Ràdio Molins de Rei. El programa va començar ahir al vespre i acabarà avui a les 20h, coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya.

En el transcurs de la marató, els oients podran trucar i demanar la seva sardana preferida de l’arxiu personal d’en Pere Pahissa, un dels reculls més importants del gènere que consta de més de 6.500 peces que ha anat recopilant en els darrers 30 anys.

El 20è aniversari de les 24 hores de sardanes coincideix també amb el del programa “La tenora” que presenta el mateix Pahissa, que enguany compleix 20 anys en antena, convertint-se en l’únic espai diari dedicat a la sardana que s’emet de dilluns a diumenge a una emissora de ràdio.

Deixa un comentari

© 2018 - elBaix.cat 

Tornar adalt