Aquesta serà la 28a edició de la paella de la gent gran en el marc de la Diada Nacional de Catalunya

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a Paella de la Gent Gran torna a ser l’acte principal de la celebració de la Diada a Sant Joan Despí. L’activitat, que ret homenatge a la gent gran de la ciutat, es farà avui a les 14h al Parc de Sant Pancraç.

Aquesta serà la 28a edició d’aquesta cita, que en les darreres edicions ha aplegat al voltant de 2.000 persones. En aquest temps l’activitat ha esdevingut un punt de trobada de la gent gran i any rere any ha guanyat en número de participants, en un acte que vol reivindicar l’esperit de la festa de Catalunya tot fent un exercici de convivència.

El cuiner José Maria Martín serà l’encarregat de preparar la paella en la que utilitzarà al voltant de 300 quilos d’arròs, 30 quilos de pebrot vermell, 10 quilos d’alls, 50 quilos de tomàquet, 120 quilos de costella de porc, 60 quilos de pollastre, 60 quilos de calamars, 60 quilos de gambes i 30 quilos d’escamarlans, entre d’altres.

La celebració és possible gràcies a la participació de més d’un centenar de voluntaris de gent gran que hi participen i tampoc hi faltaran les sardanes. La Colla Sardanista de Sant Joan Despí ha preparat una ballada amb la Cobla Rambles a les 16h al passeig del Canal amb el parc de Sant Pancraç.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here