Avui a les 18h, Oscar Serrano, advocat del Col·lectiu Ronda, oferirà una xerrada informativa a Sant Feliu sobre la problemàtica de la comercialització irregular de participacions preferents i deute subordinat per part de diferents entitats financeres

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap] la sessió, organitzada pel grup local de la Plataforma Estafa Banca i que es celebrarà a la Torre del Roser de la capital del Baix Llobregat, s’oferirà informació sobre quines són les accions judicials a l’abast de les persones afectades per tal d’aconseguir la nul·litat d’aquests productes i, conseqüentment, la devolució dels diners invertits. També s’explicarà quin és el veritable grau de protecció que atorga la legislació vigent a les persones usuàries de banca.

Amb aquesta i altres xerrades que estan oferint arreu de la geografia catalana, des del Col·lectiu Ronda volen assessorar els milers de persones afectades per la pèrdua de valor d’uns productes financers d’alt risc que, de forma molt habitual, van subscriure sense rebre la pertinent informació sobre els riscos que assumien.

D’aquesta manera, també volen sortir al pas de les informacions, segons ells “esbiaixades i notòriament imprecises” aparegudes a nombrosos mitjans de comunicació, arran de la publicació del RD24/2012 de reestructuració i resolució d’entitats de crèdit. Notícies que donen a entendre l’existència de noves mesures que dificulten o impossibiliten el recurs per la via jurídica en relació amb les preferents, el deute subordinat i altres productes financers inclosos dins de la categoria dels anomenats “instruments híbrids de capital”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here