La localitat baixllobregatina acollirà activitats diverses durant tot el cap de setmana. El plat fort, la jornada castellera, on es podrà gaudir de l’actuació de la colla Joves Xiquets de Valls i dels Castellers d’Esparreguera

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]l llarg d’aquest cap de setmana Collbató celebra la Festa de Sant Corneli en la que la tradició i l’homenatge a la gent gran de la localitat, seran protagonistes.

Avui s’inicia el programa d’activitats amb el concurs de pintura ràpida que, a partir de les 9 del matí, tindrà com a protagonistes els carrers i espais públics de la vila. Ja a la tarda, el Grup de Grallers l’Alzina Gran recorrerà el casc antic i al vespre, a partir de les 22h el grup d’havaneres Port-Bo oferirà un concert en el que es podrà degustar el tradicional rom cremat.

El diumenge 16 començarà amb la missa solemne a l’església parroquial de Sant Corneli a les 10:30h per continuar, al migdia, amb una jornada castellera en la que es comptarà amb la presència d’una de les principals colles del panorama actual, com és la dels Joves Xiquets de Valls, que en aquesta ocasió estaran acompanyats dels Castellers d’Esparreguera.

La festa es tancarà amb el dinar de germanor i l’homenatge a la gent gran que tindrà lloc a EADA.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here