Persones militants i simpatitzants del PSC de tota Catalunya i especialment del Baix Llobregat, tornaran a donar-se cita com cada any a la Pineda de Gavà, per participar a la Festa de la Rosa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Partit dels Socialistes de Catalunya porta amb aquesta, més de 20 edicions a l’esquena d’una trobada que serveix tant per gaudir d’un bon dinar al camp amb amics i amigues, com per escoltar als dirigents polítics del partit parlant sobre l’actualitat.

Segons la organització, aquesta edició de la trobada és “més important que mai”, ja que segons expliquen “en aquests moments els partits de dretes que ens governen, CiU i PP, volen acabar amb l’Estat del Benestar”.

L’organització de la trobada també ha volgut ser present a les xarxes, i convertir la trobada en 2.0. Així, animen a participar a través de la xarxa explicant l’experiència de qui hi assisteixi i etiquetant les fotos amb el hashtag #FestaRosa12

Aquesta edició serà la primera que el primer secretari, Pere Navarro, participarà amb un dels discursos. I és que aquesta serà la seva primera festa des que té el càrrec. Qui, en canvi, s’ho mirarà com un militant més des de la primera fila serà l’expresident José Montilla.

L’estrella de l’acte, però, serà, com és habitual, el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, que clourà la Festa. El precediran l’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, la de l’Hospitalet, Núria Marín, i Navarro. Rubalcaba coincidirà amb la que va ser la rival al congrés del PSOE, Carme Chacón. L’exministra, però, no intervindrà a l’acte.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here