Segons els informes de l’Observatori Comarcal,  les dones d’arreu de la comarca, continuen amb una taxa d’atur superior a la masculina

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]’acord amb l’informe de l’Observatori comarcal del Baix Llobregat,  l’augment de l’atur de juliol es va donar només entre les dones amb 736 aturades més, ja que en els homes va disminuir la xifra d’atur en 197 persones. Per primer cop en els últims mesos, doncs, el nombre de dones registrades a les oficines del servei d’ocupació superava al d’homes.

El mes de juliol al Baix Llobregat, les dones van registrar una taxa d’atur superior a la masculina, del 17,7% davant el 14,7%.

En seguiment del darrer informe publicat el mes d’agost, l’augment de l’atur s’ha donat tant entre les dones, amb 626 aturades més, com entre els homes, amb 1045 aturats més. Tot i així, les dones han registrat una taxa d’atur superior a la masculina del 18% davant el 15%, tot i que en nombres absoluts, aquest mes d’agost torna a haver-hi més homes inscrits a les oficines que no pas dones.

Informe mensual d’atur registrat a l’agost 2012. Font: Observatori Comarcal del Baix Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here