L’Ajuntament de Sant Feliu Llobregat i la Fundació Banesto han signat un acord perquè Sant Feliu sigui una de les sis localitats de Catalunya que participaran en la iniciativa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]ant Feliu és l’únic municipi del Baix Llobregat i un dels sis únics de Catalunya que participa en la iniciativa. A nivell estatal, hi ha 35 ciutats que exerciran de seu. El projecte Yuzz, creat per la Fundació Banesto, és un viver de formació i assessorament per a joves de 18 a 30 anys amb idees o projectes de base tecnològica, que permetrà a 20 persones emprenedores treballar en la concreció dels seus projectes empresarials.

La Torre del Roser és l’espai des d’on es gestionarà i coordinarà des d’aquesta mateixa setmana el projecte Yuzz, on experts i formadors assessoraran als joves emprenedors. Des del 2008 aquest espai de la ciutat allotja al projecte municipal de noves tecnologies i s’executen diverses accions multidisciplinars de desenvolupament local, capacitació i emprenedoria basades en la innovació, la creativitat i la tecnologia.

El període de recepció de participants i candidatures romandrà obert fins al 31 d’octubre de 2012 i les inscripcions s’efectuaran a través del lloc web www.yuzz.org omplint un senzill formulari en línia que trobareu a http://www.yuzz.org/participa

Les 20 persones seleccionades per incorporar-se al centre Yuzz de Sant Feliu gaudiran de formació i assessorament durant 6 mesos, des de novembre 2012 fins a l’estiu de 2013 i durant aquest temps treballaran en el desenvolupament de projectes i models de negoci innovadors per garantir l’èxit de la seva idea en el mercat.

Un cop finalitzat aquest procés de desenvolupament al centre, el millor projecte de la seu de Sant Feliu realitzarà un viatge el juliol del 2013 a Silicon Valley (Califòrnia), per conèixer el major nucli de la innovació en l’àmbit de les noves tecnologies a nivell mundial. A més, durant el darrer trimestre de l’any els tres projectes més brillants de tots els centres Yuzz de tot l’Estat rebran una dotació econòmica (30.000, 20.000 i 10.000 euros) per contribuir a fer realitat la seva idea empresarial.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here