Diversos mitjans internacionals es fan ressò de la negativa al pacte fiscal i de la situació a Catalunya

Diversos mitjans internacionals es fan ressò de la negativa al pacte fiscal i de la situació a Catalunya

 “The Guardian”, “The Washington Post”, France Presse, Reuters i The Associated Press recullen les declaracions de Mas després de la reunió amb Rajoy, mentre “The Economist” es pregunta en un article si Catalunya serà “el proper estat independent d’Europa” o si els independentistes catalans no són “simples perseguidors de quimeres”

Des de la manifestació de la Diada, la premsa internacional està cada cop més pendent de Catalunya i ahir dijous diversos mitjans es van fer ressò de la reunió del president de la Generalitat, Artur Mas, i el president espanyol, Mariano Rajoy. Diaris com “The Guardian”, “The Washington Post” i agències com Reuters, France Presse (AFP) i The Associated Press (AP) recullen les declaracions fetes per Mas després de la trobada. Després de la negativa al pacte fiscal, la possibilitat d’eleccions anticipades és recollida per alguns mitjans com “Financial Times”, Reuters, AFP i AP. La “infelicitat” de Catalunya suposa un nou problema per al conjunt de l’Estat, exposa de la seva banda la televisió Euronews.

A més, avui en la seva edició en paper, la revista “The Economist”, es fa ressò de la manifestació de l’11 de setembre i de la trobada entre Artur Mas i Mariano Rajoy, i assegura que “no està clar que els independentistes no siguin, com diu el rei espanyol, simples perseguidors de quimeres”.

El contingut que hi ha a continuació només es visible amb la subscripció anual. Si estàs subscrit, introdueix les teves dades d’accès aquí. Si no ho estàs, pots subscriure’t a elBaix.cat en el següent enllaç: Ets del Baix?

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt