Des d’avui i fins al novembre es representaran les 8 obres participants en el concurs, un dels més prestigiosos en el sector amateur

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]vui a les 18h, la sala de la UEC d’Olesa (C/ Vall d’Aran, 2), acull la primera representació del 28è Concurs de Teatre Amateur Vila d’Olesa. Es tracta de “La flor del verí” interpretada pel Grup de l’Associació Impuls Cultural de Molins de Rei.

“Aquesta és una obra que no es pot perdre el públic olesà i que permetrà descobrir dues maneres de com afrontar el teatre, de com ha de ser la interpretació depenent de l’autor que es triï com a referent”, explica Felip Carreras, president de la UEC d’Olesa.

El Concurs de Teatre Amateur Vila d’Olesa és un dels més prestigiosos en el sector del teatre amateur. Mostra d’això és que la UEC va rebre fins a una cinquantena de propostes de companyies d’arreu de Catalunya. Un cop visualitzades totes, l’entitat va escollir-ne les vuit obres que concursaran fins a l’11 de novembre i entre les quals hi ha tres de companyies del Baix Llobregat.

El diumenge 30 de setembre serà el torn d’“El criat de dos amos” a càrrec del Grup Enric Borràs de Sant Feliu de Llobregat. El diumenge 7 d’octubre es representarà “Nadal a Halloween” amb el Grup Filagarsa del Foment de Molins de Rei. Diumenge 14 d’octubre arribarà el torn del Grup de Teatre Nyoca de l’Ametlla del Vallès amb “Cancún”. El diumenge 21 d’octubre es representarà l’obra “La moral de la senyora Dulska” amb el Grup Acte Quatre de Granollers. El Diumenge 28 d’octubre el Grup Escènic de Navàs interpretarà “Tots eren fills meus”. El diumenge 4 de novembre serà el torn del Grup Punt i Seguit de Terrassa amb “El rei Sol”. I per últim, el diumenge 11 de novembre la companyia Sala Cabanyes de Mataró oferirà l’obra “E. R. Actrius”. Ja fora de concurs, el Grup de Teatre de la UEC d’Olesa interpretarà l’obra “Les noces de Fígaro”.

El president de la UEC, Felip Carreras, ha destacat la gran qualitat de totes les obres que s’oferiran al públic assistent i ha ressaltat les dificultats econòmiques que suposa organitzar aquest tipus d’esdeveniments en l’època de crisi en la qual ens trobem.

“Aquest concurs, tot i patir les retallades que s’han realitzat en l’àmbit cultural, manté viva la flama d’acostar el teatre als olesans i olesanes que diumenge rere diumenge gaudeixen de les representacions de les diferents companyies seleccionades”, afirma Carreras.

Totes les representacions del Concurs de Teatre Vila d’Olesa seran al local de la UEC, els diumenge, a les 6 de la tarda. El preu de les entrades és de 8 euros per als socis de la UEC i de 10 euros per al públic en general. Les entrades es poden adquirir el mateix dia de la representació a la sala de la UEC.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here