L’explotació d’una finca agrícola al Delta del Llobregat es transforma en un projecte d’inserció laboral

L’explotació d’una finca agrícola al Delta del Llobregat es transforma en un projecte d’inserció laboral

L’Ajuntament del Prat de Llobregat i la Fundació Cassià Just col·laboren en aquest projecte d’inserció laboral de persones amb fragilitat i en situació de risc social i laboral

L‘explotació agrícola de la finca de Cal Tudela, propietat de l’Ajuntament del Prat, ha de permetre a partir d’ara combinar la lògica del mercat de treball amb metodologies que facin possible la inclusió social i laboral de les persones amb fragilitat.

Així ho estableix el conveni signat per l’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i el president de la Fundació Cassià Just, Joan Rigol. L’explotació agrícola de la finca ha de permetre inserir laboralment un nombre de persones d’acord als estàndards de nivell d’ocupació, cultius i producció i s’ha de portar a terme una adequada gestió empresarial per tal que el benefici que se’n pugui obtenir reverteixi en més llocs de treball.

El projecte també persegueix l’estimulació i potenciació de la producció de productes agrícoles autòctons.

La finca de Cal Tudela està formada per una masia i terreny de conreu, situada al camí de Cal Tet, dins de l’espai natural protegit del Delta del Llobregat inclòs a la Xarxa Natura 2000 i dins també de l’àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat.

El terreny que l’Ajuntament cedeix a la Fundació Cassià Just és d’aproximadament 19.000 m2 i també es cedeixen diversos espais de la masia. El cost dels subminsitraments, entre els quals l’aigua de reg, i del manteniment dels espais anirà a càrrec de la Fundació Cassià Just.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt