L’Ajuntament del Prat de Llobregat i la Fundació Cassià Just col·laboren en aquest projecte d’inserció laboral de persones amb fragilitat i en situació de risc social i laboral

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’explotació agrícola de la finca de Cal Tudela, propietat de l’Ajuntament del Prat, ha de permetre a partir d’ara combinar la lògica del mercat de treball amb metodologies que facin possible la inclusió social i laboral de les persones amb fragilitat.

Així ho estableix el conveni signat per l’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i el president de la Fundació Cassià Just, Joan Rigol. L’explotació agrícola de la finca ha de permetre inserir laboralment un nombre de persones d’acord als estàndards de nivell d’ocupació, cultius i producció i s’ha de portar a terme una adequada gestió empresarial per tal que el benefici que se’n pugui obtenir reverteixi en més llocs de treball.

El projecte també persegueix l’estimulació i potenciació de la producció de productes agrícoles autòctons.

La finca de Cal Tudela està formada per una masia i terreny de conreu, situada al camí de Cal Tet, dins de l’espai natural protegit del Delta del Llobregat inclòs a la Xarxa Natura 2000 i dins també de l’àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat.

El terreny que l’Ajuntament cedeix a la Fundació Cassià Just és d’aproximadament 19.000 m2 i també es cedeixen diversos espais de la masia. El cost dels subminsitraments, entre els quals l’aigua de reg, i del manteniment dels espais anirà a càrrec de la Fundació Cassià Just.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here