Ahir es van aprovar les bases per posar en marxa aquesta acció consistent en que la contractació de persones aturades durant un any, rebrà ajut públic per import del salari de sis mesos

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’Ajuntament de Gavà posa en marxa una iniciativa pionera en el terrenys dels plans públics d’ocupació per incentivar la contractació de persones aturades en el sector privat. Es tracta d’una línia d’ajudes per estimular la creació de llocs de treball, que es posa en marxa de la mà del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2012-2015 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Amb aquest pla, l’Ajuntament ofereix a les empreses del conjunt de l’Àrea Metropolitana de Barcelona una subvenció per contractar durant sis mesos persones desocupades, que portin com a mínim sis mesos empadronades a Gavà i que estiguin registrades a l’Oficina de Treball de la Generalitat com a demandants d’ocupació. De la seva banda, les empreses beneficiàries d’aquesta subvenció s’han de comprometre a renovar el contracte d’aquestes persones durant sis mesos més.

L’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, va destacar ahir la novetat d’aquesta iniciativa: “Per primera vegada posem a disposició de les  empreses els  plans d’ocupació que tradicionament s’han destinat a la contractació de persones en serveis o empreses municipals. Creiem que són les empreses de la ciutat, de l’entorn metropolità les que creen llocs de treball i nosaltres volem ocupació estable, ocupació de qualitat per  als gavanencs i gavanenques.  Aquesta  acció  pionera  ens permet destinar recursos públics a aquest objectiu”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here