Abrera continuarà oferint el servei d’urgències a l’ambulatori els dissabtes

Abrera continuarà oferint el servei d’urgències a l’ambulatori els dissabtes

Les gestions que l’Ajuntament va realitzar amb el Departament de Salut de la Generalitat quan aquest va decidir tancar el servei, han donat els seus fruïts

Tan bon punt el Consistori va tenir coneixement de la intenció del Departament de Salut de la Generalitat de tancar el servei d’urgències de la vila els dissabtes, va mostrar la seva total desaprovació per aquesta decisió i va fer saber al Departament la seva negativa a la supressió d’aquest servei, tan necessari pel municipi.

En un comunicat “urgent”, l’Ajuntament d’Abrera va mostrar que estava  “totalment en contra de la decisió de la Generalitat de Catalunya de tancar l’ambulatori d’Abrera els dissabtes”, una decisió que se sumava a la reducció d’horari d’atenció setmanal i al tancament dels diumenges afectant greument la qualitat de l’atenció sanitària al municipi.

Per recuperar l’atenció d’urgències, l’Ajuntament ha dut a terme totes les mesures de pressió necessàries perquè el CAP d’Abrera continuï oferint aquest servei a partir del passat dissabte, 22 de setembre, de 10 a 12h, i que la ciutadania no hagi de desplaçar-se fins a l’ambulatori d’Esparreguera, per poder ser atesa.

 

Deixa un comentari

© 2018 - elBaix.cat 

Tornar adalt