Amb 350 participants més que l‘any passat, la cursa de Sant Miquel demostra l’esperit esportiu d’aquesta vila del Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]nguany la Cursa de Sant Miquel afrontava el repte d’obrir una nova etapa ja que presentava força novetats respecte d’edicions anteriors. Els i les atletes molinencs i d’arreu de la comarca, van respondre positivament ja que la participació final entre les tres categories va arribar als 1.919 participants, 353 més que l’any passat.

L’Enric Roig del club S.A. Corbera fou el guanyador de la cursa de 10Km, amb un temps de 34:52 minuts. En categoria femenina va guanyar l’atleta Sílvia Amodio amb un temps de 42:11 minuts. El guanyador del trofeu Robert Torres Prunera fou l’Enric Rodríguez. En aquesta categoria es va arribar a les 279 persones participants, una dada positiva en tractar-se de l’estrena de la cursa en la modalitat de pagament i la incorporació de millores per als i les atletes.

Pel que fa a la Cursa Popular de 3km, el guanyador fou l’atleta Roger Pascual del club AEM amb un temps de 10:30 minuts. L’atleta Marta Castillejo, també del club AEM, fou la primera dona amb un temps de 13:17 minuts. El total de participants fou de 1.200. En la cursa mini, un total de 440 nens i nenes també van voler participar i sumar-se a la festa de l’atletisme. Els guanyadors van ser l’Adrià Alsina i la Judith Garnica.

Des de l’Ajuntament es valora positivament el canvi de data, el nou circuit lineal de 10Km que passava per més barris i les millores dels serveis als i les atletes. Alhora, s’ha pres bona nota dels errors que es van produir a l’hora d’establir les classificacions finals i el consistori molinenc assegura que es prendran les mesures adients respecte l’empresa de cronometratrge per garantir que no es repeteixin l’any vinent, per tal de consolidar el model de cursa, que enguany ha obtingut bona resposta de participació.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here