En el cas de Gavà, els diners es destinaran a la plataforma “Gavà Solidària”, mentre que Castelldefels no ha especificat la destinació dels diners

Gavà

La Junta de Govern local ha acordat modificar el règim de dedicacions, retribucions i indemnitzacions dels membres de la Corporació local. El Decret aprovat pel Govern central no estableix aquesta mesura però la Junta de Govern ha aprovat aquesta modificació, que afecta els càrrecs electes amb dedicació exclusiva o parcial de manera que no rebran la quantitat equivalent de la paga extraordinària del mes de desembre d’enguany.

Així mateix, els càrrecs electes que reben una indemnització (dietes) per l’assistència a les sessions dels òrgans col·legiats de la Corporació, no rebran una catorzena part del total de percepcions brutes anuals corresponents a aquest concepte.

Els diners corresponents a la paga extraordinària de desembre dels càrrecs electes de l’Ajuntament de Gavà, que en total suposen prop de 30.000 euros, es destinaran com a dotació inicial de la plataforma Gavà Solidària, una iniciativa que properament es posarà en marxa, promoguda per l’Ajuntament i oberta a la participació d’entitats socials i ciutadania en general, per atendre noves necessitats socials a Gavà.

Castelldefels

L’alcalde, regidors i càrrecs de confiança de l’Ajuntament de Castelldefels tampoc cobraran la paga extra de desembre. El Ple municipal de l’Ajuntament va aprovar en la sessió ordinària celebrada aquest passat dijous 27 de setembre que els càrrecs electes i càrrecs de confiança del consistori no cobrin la paga extra de desembre, en sol·lidaritat amb els treballadors municipals, que tampoc la rebran en compliment del Real Decreto 20/2012 de 13 de juliol.

L’alcalde, Manuel Reyes, ha valorat que “en un moment de dificultat com aquest, i tot i no estar obligats pel reial decret que suprimeix la paga extra dels treballadors públics, tenim clar que els regidors i càrrecs de confiança de l’Ajuntament de Castelldefels tampoc la cobrarem en sol·lidaritat amb ells. Som conscients de la situació econòmica actual i de que tots hem de fer esforços conjunts per intentar superar la crisi”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here