Assessorar l’Ajuntament i impulsar iniciatives per millorar la ciutat són algunes de les funcions que tindran els membres del futur Consell de Ciutat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]vui finalitza el termini per apuntar-se a aquesta iniciativa que forma part del projecte municipal “Millores de governança”.

Tot i que aquest organisme estarà format per una vintena de persones, només podran formar-ne part 5 persones independents a qualsevol associació, partit polític o organisme municipal. Entre les seves funcions, destaca debatre els pressupostos municipals, impulsar propostes d’actuacions per millorar la ciutat i assessorar a l’Ajuntament en l’elaboració de les grans línies de l’activitat i de la gestió municipal.

Tant les cinc persones de cornellà independents a institucions, com la resta de participants en el Consell, s’hauran de reunir dues vegades a l’any.

El 15 d’octubre, a la sala de plens, es farà el sorteig públic de les cinc persones que formaran part del Consell de Ciutat. Serà una sessió extraordinària on la secretària municipal serà la responsable del sorteig.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here