L’aplicació, anomenada WebTrak i consultable a Internet, permet remetre queixes de forma directa als gestors de la infraestructura

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’aeroport del Prat ha millorat l’aplicació que permet controlar en temps real, a través del web aena-aeropouertos.es, la contaminació acústica que generen els avions a l’entorn.

El ‘mapa interactiu del soroll’, anomenat també Webtrack, permet ara remetre queixes de forma directa als gestors de la infraestructura. També s’ha ampliat la informació sobre les operacions aèries que causen soroll i s’ha millorat la reproducció temporal i gràfica de la informació.

L’eina permet fer un seguiment de la molèstia que més queixes genera entre els habitants i els municipis veïns de l’aeroport, especialment els de Gavà-Mar i els de Castelldefels, i que ha provocat diversos procediments judicials.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here