Prop de 600 persones van participar diumenge de la 9a passejada en bicicleta al Baix Llobregat

Prop de 600 persones van participar diumenge de la 9a passejada en bicicleta al Baix Llobregat

L’activitat s’emmarcava en les activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, i va recórrer sis municipis de la comarca

La sortida de la 9ª edició d’aquesta passejada en bicicleta per el Baix Llobregat va tenir lloc, com cada any, al Parc de la Marquesa de L’Hospitalet de Llobregat, des d’on van començar 123 ciclistes. Al llarg del recorregut s’hi van anar afegint la resta de persones participants.

La passejada va passar per Esplugues, Sant Just, Cornellà, Sant Boi, Sant Joan Despí i va finalitzar a Sant Feliu de Llobregat.

Aquest any, però, hi han participat menys persones que en altres edicions, possiblement, per les fortes pluges del cap de setmana. Això sí, pel que fa a l’organització, la passejada en bicicleta va ser un èxit.

Els objectius d’aquesta passejada en bicicleta són, entre d’altres, conscienciar i canviar els hàbits dels ciutadans pel que fa a la mobilitat, donar a conèixer i promoure l’ús dels carrils bici, i reivindicar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport més sostenible, saludable i alternatiu al vehicle privat.

Deixa un comentari

© 2018 - elBaix.cat 

Tornar adalt